duminică, 11 iulie 2010

Romania Music Awards 2010 :X

Dupa cum v-am promis , am revenit cu informatii despre Rma 2010.:). Ce sa spun? Decat ca a fost un show exceptional , de calitate , in ciuda unor mici dificultati tehnice .

Spectacolul a fost deschis de catre Ryan & Radu . A urmat Delia ... Apoi Narcotic Sounds , care au cantat celebra lor piesa ,, Mamasita":x . Au fost primii care au cantat live :x si au facut-o foarte bine.

Tot live au cantat si Sunrise Ink , John Puzzle , DeepCentral. A urmat Neylini , cu piesa ei noua , ,,Ame". Pacat ca a facut playback :-j , la fel ca si Roller Sis si ALice.

Alex , castigatorul premiului pentru best pop , a facut un show incendiar. :X. Primul moment calumea al serii. D'abea prin acele momente a inceput spectacolul cu adevarat. ;). A urmat Anda Adam , idem Alex. Super !. Iar pentru cei care zic ca Alex nu are voce , /:) inseamna ca nu ati fost acolo. Plus ca baiatul chiar stie sa faca show si sa interactioneze cu publicul. ;)

Connect'r , castigatorul Best song , a facut o chestie tare , dandu-si jos geaca si aratandu-si tricoul pe care scria , mare si frumos ,,Sunt tigan". Cred ca a facut-o ca sa nu-l mai zapaceasca lumea atat ;).

A urmat Inna , pe care anul trecut n-o suportam. De ce? Pentru ca la Romanian Music Awards 2009 , a facut playback. Si ma gandeam ,, Uite frate , artista care se crede buna si face playback". Acum m-am convins ! Este o artista de exceptie , a stiut sa faca spectacol , a cantat live , si-a prezentat un single nou , numit ,,Sun is up" , daca nu ma insel => Si-a meritat din plin premiile!.

Au urcat pe scena Radio Killer , urmati de Tom Boxer si Dj Project&Giulia. Cei din urma s-au descurcat minunat. Radio Killer au incalzit publicul , iar Tom Boxer , n-am ce comenta. Decat ca e un idiot ! O sa-mi sariti in cap toti fanii lui , dar asta e adevarul. A cantat cu o tipa , Tara cred. Ea se straduia sa cante si a cantat live , foarte frumos , iar el doar ii acoperea vocea , zicand tot felul de chestii:-j. Ca si compozitor e bun , dar cariera lui de cantaret se duce in jooos.

Pentru mine cel mai bun moment al serii a fost atunci cand au cantat Guess Who si SPike. Live !. Tot publicul canta cu ei. Nu conta daca ai sau nu voce . Au incins atmosfera.:X. Best moment.

Alt moment de nota 10 a fost colaborarea intre Andreea Banica si Inna , care au cantat live , si au facut-o absolut superb. :X. Si Smiley a facut senzatie:)))) cantand live piesa ,, Plec pe Marte". Alti artisti care au urcat pe scena , si mi-au placut au fost Puya & Grasu XXL.

In concluzie Romanian Music Awards 2010 au fost un show care merita vazut , si imi pare rau daca l-ati ratat. A inceput la 20 si s-a terminat in jurul orei 4.:D. Deci , un spectacol foarteeee reusit !.

Vreau sa le multumesc personal celor care au cantat live :X , dar si celor care au facut playback , pentru ca macar au incins atmosfera. Dar cei care se vedea de la o posta ca au facut playback si ei ziceau ca e live , nu mai comentez:-j. Va dati seama ce parere am avut despre ei.

Iata lista castigatorilor : INNA – Amazing: Winner @ Best Female, Best Album, Best Web

ALEX VELEA – Secret discret (ft. Puya): Winner @ Best Pop

ANDREEA BANICA – Samba (ft. Donny): Winner @ Best Video

VOLTAJ – Vara Trecuta: Winner @ Best Rock

CONNECT-R – Burning love: Winner @ Best Song

DAVID DJ – Temptation (ft. DONNY): Winner @ Best DJ

TOM BOXER – Morena: Winner @ Best Dance

SMILEY – Plec pe Marte: Winner @ Best Live

RADIO KILLER – Voila: Winner @ Best New Act

DJ PROJECT – Nu (ft. Giulia): Winner @ Best Group

GUESS WHO – Locul Potrivit: Winner @ Best Hip-Hop

PUYA – Change (ft. George Hora & Kamelia): Winner @ Best Male

Premii Speciale
INNA – Amazing: Winner @ Best International Artist, Best Tonight Show
DAVID DJ - Temptation (ft. DONNY): Winner @ Best Producing Act
CLAUDIA PAVEL – Dont miss missing you: Winner @ Best Unplugged
Deepside Deejays Ft. Alex & Grasu XXL – Around The World: Winner @ Best Featuring
PLAY & WIN – Only: Winner @ Best Producers
DJ PROJECT – Nu (ft. Giulia): Winner @ Best First 10 Years
CONNECT-R - Burning love: Winner @ Highest Climber
EDWARD MAYA – Stereo Love (ft. TARA): Winner @ Border Breaker


Si inca ceva. Toti interpretii strigau ,, Sus Craiovaaa , buna seara Craiovaa". Si eu eram din Calarasi . Si nu numai eu. Erau multi de prin alte parti. Asa ca va zic voua ,, Bunaa Searaaa Calaaarasii :)) , buna seara Craiovaaaaa :x , Bunaaa searaaa Romaniiiiiaaa !" Ce parere aveti depsre Rma 2010?

3 comentarii:

  1. Ai mica il iubeste pe Justinnn:x11 iulie 2010 la 05:18

    Pacat ca nu m'au lasat ai mei sa vin cu tine. Dupa ce ai scris aici se vede ca a fost un spectacol pe cinste :((. :X. Apropo , felicitari !

    RăspundețiȘtergere
  2. Superr fain articolu` :) ce ash fi vrut sa fiu si eu acolo :X:X appps ai un blog genial :*

    RăspundețiȘtergere