joi, 8 iulie 2010

About me...xD

Ma numesc Georgiana-Iuliana :>. Prietenii imi spun Georgiii , pe net' sunt Kiduuu , pe blog Caramea :)). Am aproape 15 ani :x si sunt din Calarasi ;).

Nu ma astept sa ma intelegeti prin ceea ce scriu aici , dar macar incercati ! Sunt multe lucruri pe care nu le inteleg si ma intreb mereu : ,, oare doar ce vad si ce stiu eu e lumea? ". Si ma sperie raspunsul. :. Zi de zi vad lucruri noi , iar pe unele nici macar nu le inteleg :.



Oare cand o sa ma trezesc din acest cosmar? Cand o sa fim fericiti , inainte sa trebuiasca sa suferim pentru a obtine ceva? Daca suntem egali , atunci de ce nu plangem si nu radem in acelasi timp , de ce unii iubim mai mult si altii mai putin , de ce unii au bani , putere , faima , iar altii se bucura cand au o paine? Asta nu inteleg !



Nici eu nu sunt cine stie ce geniu , dar stiu ce e important pentru mine in viata. Stiu ca degeaba alerg dupa bani daca nu iubesc si nu sunt iubita....Lupt sa raman in picioare in jungla asa de beton 8- si stiu ca incerc sa fiu mai buna. Incerc sa nu am fite , figuri , sa ma port frumos cu toti :). Putini mai sunt asa :(. Imi pare rau ca lumea se maturizeaza prea repede 8-.

Pe bune acum ...Nu visez sa schimb lumea sau sa se schimbe cineva datorita mie ! Sunt constienta ca am gresit si ca am facut rau persoanelor iubite si , credeti-ma , nu sunt multe ;). Nu sunt genul care sa colectioneze prieteni. Gandurile mele nu mai stiu ce'i aia ordine. Daaaa , vissez cu ochii deschisi , si inca nu stiu la ce.:)).

Am auzit de atatea ori ,,nu pot", dar in spatele acestor cuvinte se ascunde de cele mai multe ori un ,, nu vreau". Nu pot sa'l sun ! De ce? Pentru ca nu i-ar pasea , ar fi in zadar. Pacat...Sunt genul ala de fata care poate sa stea pentru a mia oara cu castle in urechi ascultand melodii triste desi e constienta ca-i fac rau. :))

E ciudat cum unele persoane pe care le credeam prieteni mi-au intors spatele.:. Sunt genul care zambeste mereu , si chiar daca plange , nu lasa sa se vada. Sunt tare ! Stiu ca viata nu-i usoara , vorba aia , nu am fost un copil crescut pe balcon , am pornit de jos si acum am o viata :)). Dar nu am fost tinuta nici in puf :). Si , culmea , am tot ce-mi doresc. Sau nu? Nici nu mai stiu. Tare , nu?:))

As vrea ca toate greutatile pe care le-am intampinat sa se stearga , dar nu se poate , ca nu traim in basme. Dar chiar le sunt recunoscatoare celor care m-au lasat sa cad sau carora nu le-a pasat! Macar am invatat ceva si acum stiu cine merite si cine nu prietenia mea si pentru cine merita sa ma ridic. Atata timp cat o sa vedeti un zambet pe chipul meu , inseamna ca se poate si mai rau. Si daca zambetul meu e fals , e asa pentru ca ma straduiesc sa nu-i intristez pe cei care tin la mine si carora le pasa !

Nu regret nici o clipa partea buna din mine care nu mi-a dat voie sa va las la greu. Amuzant ! Am aberat destul cred eu.:). Scuze ca v-am plictisit , dar am vrut sa aflati ceva mai mult decat nume si varsta.

Sper ca ati avut rabdarea sa cititi :D . Deci , ce credeti? ;;).

4 comentarii: